Advies en bemiddeling

U denkt na over de verkoop of verleasen van uw fosfaatrechten of andere productierechten?

Interfarms Makelaars adviseert en bemiddelt bij de verhandeling van productierechten, waaronder fosfaatrechten, LLB's, betalingsrechten en pluimvee- en varkensrechten. U kunt bij ons terecht voor onderhandse bemiddeling als online verkoop via onze veilingsite.

Onze makelaars zijn goed op de hoogte van de actuele prijzen en de regelgeving omtrent productierechten, en in het bijzonder fosfaatrechten. Een aantal van onze makelaars zijn ook zelf melkveehouder en weten daarom goed waar u in de praktijk allemaal tegen aan loopt. Ook hebben wij korte lijnen met onder andere accountants en het RVO. U kunt daarom vertrouwen op een deskundig advies over de juiste aanpak van uw fosfaat- en bedrijfsplannen.

Verkoop of verleasen?

Dat hangt van uw bedrijfssituatie en uw plannen af. Wij adviseren u graag wat voor uw situatie met het meest geschikt is.

Dagelijks worden wij benaderd door belangstellenden voor fosfaatrechten. Wij voeren actief contact met u over de juiste prijsstelling en zorgen voor een eenduidige en duidelijke afstemming en afwikkeling met de wederpartij. 

Ook kunt u kiezen voor online verkoop.

Veilen, waarom interessant?

De voordelen van onze veilingsite:

  • Zonder bemiddelingskosten verkopen
  • Veilige betaling via derdengeldrekening
  • Betrouwbare biedingen
  • Wij werken met een laatprijs
  • Deskundige afwikkeling door onze makelaars

Contact en informatie:

Interfarms - Richard Roddenhof:
T 0528 - 391 11
Of stuur een e-mail